PRIJAZNO DO ŽIVALI - NARAVNO - VEGANSKO - BREZ ŠKODLJIVIH SNOVI - EKO

Nega ni le še ena lepotna znamka.

Naša misija je redefinirati pojem luksuzne kozmetike in ustvariti najboljše ženske lepotne izdelke, ki so dostopni vsem. Naši izdelki so izdelani s strani žensk za ženske, saj me natančno vemo, kaj potrebujemo. Zato smo se odločile, da začnemo revolucijo v svetu lepote žensk, izdelek za izdelkom.
Verjamemo, da bi luksuzna lepota morala pomeniti najkakovostnejše sestavine, razvite v formuli, ki povzdigne vašo naravno lepoto. Prinesti neverjetne rezultate, zaradi katerih se počutite samozavestne v svojem telesu. Izdelke preizkušene do popolnosti s strani žensk, na 100% živalim prijazen način. Luksuzne izdelke dostopne vsem ženskam..
Z uporabo najbolj ekskluzivnih sestavin v lepotnem svetu, ki so vzgojene in pridelane lokalno, lahko ponudimo izdelke, ki opredeljujejo naše luksuzne standarde, prinašajo neverjetne rezultate in so hkrati pošteno ocenjeni.
Pri najboljši formuli ni receptov po meri. Zato si vzamemo čas, da jih razvijemo eno za drugo, da rešimo čim več težav, s čim manj izdelki. 
Začeli smo z lasmi in ustvarili 1 popolno formulo, ki reši vse težave z lasmi, od korena do konic, za vse tipe las. Nadaljujemo s poletno nego kože in z 1 revolucionarnim izdelkom, ki bo za vedno spremenil počutje v vaši koži. Nega Tan revolution je 100% naravni fluid za hitrejšo in bolj intenzivno porjavitev že po 1. sončenju, razvit s strani žensk za ženske v Sloveniji. Pomaga vam razviti enakomerno naravno porjavitev hitreje kot kdaj koli prej, lahka tekstura pa koži nudi vse kar potrebuje pred in med sončenjem kar zagotavlja najboljše in dolgotrajne rezultate. Zagotavlja svetlečo porjavelost, ki skriva vse negotovosti in oskrbi, da se boste v svoji koži počutile najboljše!
cross