Uživajte v lepi, intenzivni in hitri porjavelosti na naraven način!

Razvito s strani žensk za ženske.
Zagotovo ste že poskusili kreme in olja za samoporjavitev, ki ne delujejo in vam obenem pokvarijo kopalke, brisačo ali se celo razlijejo po torbici?
Za pravo izkušnjo potrebujete 100 % naravni fluid, ki se ne razlije, ne pušča sledi na oblačilih ali mastnega zaključka na koži. Poleg tega poskrbi za naravno porjavelost že po prvem sončenju!
Vsebuje naravne sestavine brez naftnih derivatov
Tan revolution fluid je sestavljen iz skrbno izbranih sestavin najvišje možne kakovosti. V Sloveniji so ga razvile ženske za ženske in pri razvoju poskrbele, da so sestavine prijazne do kože in las, lahko pa ga uporabite tudi za nego po tuširanju.
Celoten seznam sestavin

Hitra porjavelost brez pretiranega izpostavljanja soncu

Si želite lepo porjavelost, a bi jo radi dosegli na naraven način, brez pretiranega izpostavljanja soncu in brez ogrožanja zdravja?

S 100 % naravnim Nega Tan revolution fluidom, lahko kar najbolje izkoristite svoj čas na soncu in uživate v sijoči, naravno zagoreli koži. Razliko boste opazili že po prvi seji na soncu!

Ne samo porjavitev, ampak tudi nega kože

Nega Tan revolution je sestavljen iz skrbno izbranih sestavin najvišje kakovosti.

Pri razvoju smo poskrbeli, da so sestavine prijazne do kože in las, fluid pa lahko uporabite tudi za nego po tuširanju. Pomaga vam pri reševanju težav s suho in podhranjeno kožo po sončenju in poskrbi, da bo vaša koža dlje časa enakomerno zagorela!

Zakaj izbrati naraven način za porjavitev kože?

Vsi si želimo lepo porjavelo polt, vendar je zelo pomembno, da izberemo telesu najbolj prijazen način. Fluid Nega Tan revolution je bil zasnovan ne le z mislijo na rezultate, temveč z željo, da razvijemo koži prijazno in zdravo rešitev, ki vas v najkrajšem možnem času pripelje do želenega tena kože. Revolucionarna formula za intenzivno naravno porjavitev vseh tipov kože, hitrejše kot kdaj koli prej, poskrbi, da boste uživali v izkušnji na vsakem koraku.

VIDENO V
100 % NARAVNA IN HITREJŠA PORJAVITEV
NEGUJE KOŽO IN LASE
BREZ NAFTNIH PROIZVODOV
IZDELANO V SLOVENIJI

Težave z običajnimi izdelki za porjavelost

Običajni izdelki delujejo le, če je koža dalj časa izpostavljena soncu.
Kreme in olja je težko nanašati.
Koža je po sončenju suha.
Težave z madeži na oblačilih.
Vsebujejo umetne sestavine in naftne derivate.
Neprimerni so za občutljivo kožo.

Tan Revolution reši vse te težave in še več

Fluid, ki združuje najboljše lastnosti krem in olj: se ne razlije, ne pušča madežev in ne pušča mastnega zaključka na koži!
100% naravni fluid brez naftnih derivatov!
Ne pušča sledi na oblačilih ali brisačah!
Uporablja se lahko tudi za nego kože po tuširanju: koža se sveti, ni mastna in je nahranjena.
Uporabite ga lahko tudi na konicah las!

Druge znamke se preprosto ne morejo primerjati:

100% naravno
Hitri rezultati
Brez razlitja
Brez madežev
Čista formula
Nega kože
Nega las
Nebeški vonj
Naftni derivati
Umetne sestavine
Živalski izdelki

Fluid obožujejo po vsem svetu!

5.0
(1273 ocen)
Lea F.
Potrjen kupec
Presega pričakovanja
Izdelek je presegel moja pričakovanja! Je res revolucionaren, saj ga je uporabila tudi moja nakstniška hči, ki ponavadi bolj težko porjavi in je bila že po prvem sončnju neverjetno lepo zagorela! Super ste!🥰
Tina K.
Potrjen kupec
Top je!
Med prvimi sem preizkusila TanRevolution – TOP je ! Po le parih dneh na morju sem lepo zagorela, moja koža pa ni nič izsušena in je lepo nahranjena. Da ne omenjam kako noro lepo diši in kako praktično je pakiranje, saj ga porabiš zelo malo in ne gre čisto nič za nohte
Petra T.
Potrjen kupec
Moj nov najljubši
Ponavadi imam po sončenju ful suho kožo, barva pa mi hitro zbledi oz. se »luščim«. Take barve in lepo negovane kože po sončenju še nisem imela zato lahko rečem, da je TanRevolution moj nov najljubši izdelek za sončenje
Anita K.
Potrjen kupec
Iskreno najboljši izdelek za sončenje
Probala sem vse od marmelade do različnih olj, slovenskih in tujih ampak niso niti blizu temu fluidu! Tako lepo barvo mam, a pol manj časa sem preživela na soncu. Z moje strani 10/10

100% naravni fluid, brez naftnih derivatov, ki je prijazen do vaše kože. Za hitro porjavelost brez pretiranega izpostavljanja soncu. Primerno za vse tipe kože. Ne pušča sledi na oblačilih ali brisačah. Izdelek je 100% veganski in ni testiran na živalih.

Dodaj v košarico | 19,99€
Naslednja pošiljka
00
:
00
:
00
Ekskluzivna ponudba: Zagotovi si čisto svežo pošiljko, ki bo izdelana 20. maja 2022.
Možno plačilo po povzetju
Načini plačila:
EKSPRESNA SLEDLJIVA DOSTAVA
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€
100 % GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO

FAQ

Tan revolution ne nudi SPF zaščite. Pred nanosom fluida svetujemo uporabo primerne SPF zaščite za vašo kožo, ko se ta posuši, nadaljujete z enakomernim nanosom fluida po celem telesu.
Tan revolution fluid ne pušča nobenih sledi na oblačilih niti mastnega zaključka na vaši koži.
Tan revolution je primeren za vse tipe kože, vkolikor niste alergični na katero izmed sestavin. Fluid pa ni zamenjava za odgovorno sončenje in uporabo SPF zaščite. Pred uporabo fluida zato svetujemo uporabo primerne SPF zaščite za vašo kožo. Vse uporabljene sestavine in več o uporabi fluida najdete na spletni strani: https://negacosmetics.com/izdelek/nega-tan-revolution-200-ml/
Tan revolution je naraven amapak zelo močan pospeševalec naravne porjavitve, ni pa bil razvit za uporabo v solariju.
Tan revolution je 100% naraven fluid izdelan iz najkvalitetnejših olj in kakavovega masla. Ker je 100% naraven se odziva na različne temperature, to pomeni, da se kakavovo maslo v hladnejših prostorih strdi (bele grudice), na soncu pa ponovno postane gladko tekoč. To je povsem naraven proces in nič ne vpliva na delovanje formule.
Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Kožo globinsko vlaži in neguje pred in med sončenjem kar zagotovi vrhunske in dolgo obstojne rezultate.
Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Kožo globinsko vlaži in neguje pred in med sončenjem kar zagotovi vrhunske in dolgo obstojne rezultate.
Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Nanese se pred sončenjem in ponovi nanos po vsakem plavanju ali tuširanju.
Tan revolution je primeren za vse tipe kože, vkolikor niste alergični na katero izmed sestavin. Fluid pa ni zamenjava za odgovorno sončenje in uporabo SPF zaščite. Pred uporabo fluida zato svetujemo uporabo primerne SPF zaščite za vašo kožo. Vse uporabljene sestavine in več o uporabi fluida najdete na spletni strani: https://negacosmetics.com/izdelek/nega-tan-revolution-200-ml/
Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Izdelan je iz najkvalitetnejših olj in kakavovega masla in je primeren za vse tipe kože, tudi starejšo. Kožo globinsko vlaži in neguje pred in med sončenjem kar zagotovi vrhunske in dolgo obstojne rezultate.
Seveda, način plačila izberete na blagajni na zadnjem koraku pred oddajo naročila.
Fluid ima rok uporabe 1 leto in pol.
Tan revolution je 100% naraven fluid namenjen uporabi po telesu - ker je naraven, ga lahko uporabljate tudi na obrazu, vendar, ker je zelo močan svetujemo previdnost, nanos manjše količine in uporabo primerne SPF kreme za obraz pred uporabo fluida.
Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta), ne samoporjavitveni izdelek, zato ne pušča nobenih madežev na koži. Potrebno ga je nanesti enakomerno po celem telesu in poskrbel bo za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost.

Korenčkovo + deviško oljčno olje: poskrbita za naravno proizvodnjo melanina in pripravita tvojo kožo na hitrejšo in temnejšo porjavitev

Kakavovo maslo: kožo nahrani in poskrbi za dolgo obstojne rezultate

Orehovo + sončnično olje: za nebeško mehko kožo in najlepši naravni bronasti ten

Olje smilja (Immortelle oil) + beta karoten: za popolno obnovo kože med sončenjem in zmanjšan vpliv sončnih žarkov na staranje kože

cart