PRIJAZNO DO ŽIVALI - NARAVNO - VEGANSKO - BREZ ŠKODLJIVIH SNOVI - EKO

Resnični ljudje, resnične ocene

5.0
(1273 ocen)
Super zadovoljna z izdelkom. Barva po sončenju je čudovita. Izdelek se lepo nanaša na kožo in ne pušča mastnega sloja. Koža je nahranjena in dišeča.
ODDAJ SVOJE MNENJE

Marina

Potrjen kupec

zelo zadovoljna odlicno za mojo suho kožo

Petra

Potrjen kupec

Pozdravljeni! Že kar nekaj let imam alergijo na sonce. Preiskusila sem že ne vem koliko različnih krem… letos sem kupila Nega cosmetics fluid in po ne vem koliko letih prvič nisem dobila srbečih mozoljev. Top! Drugo leto spet nabavim! Kot ste napisali, od ženske za ženske! Slikice pa žal nimam.

Tea

Potrjen kupec

Dolgo časa sem oklevala ali bi naročila vaš izdelek ali ne. Vse komentarje na forumu sem prebrala po dolgem in počes. Tik pred odhodom na morje pa sem se vseeno odločila za nakup. Po uporabi me je pustila odprih ust od navdušenja. Rezultati porjavele kože so še vidni zdaj, po več kot mesecu dni od zadnje uporabe! NAVDUŠENA! Sigurno naslednje leto spet naročim. Lp

Alenka

Potrjen kupec

Z vasim oljem sem to poletje dobila čudovito barvo in čudovito kožo

Natalija

Potrjen kupec

Presenecena nad ucinkom in porjavelosti. Kljub svetli polti sem dobila lepo barvo. 👍

Nataša

Potrjen kupec

Izdelek je vec kot fenomenalen. Jaz sem bila na soncu po 20 minut in res se ti lepo prime barva po celem telesu in zdrzi zelo dolgo, obenem jo imas lahko tudi seveda za nego. Ne pusca madezov. Vse kar je potrebno narediti, da si vtres olje v telo.

Marija

Potrjen kupec

Čudovita tekstura, hitra zagorelost, prijeten vonj, lahek občutek na koži po mazanju, ni lepljiva, prijeten svetleč videz

Nika

Potrjen kupec

Izdelek je res kvaliteten in je sedaj moj zvesti spremljevalec na plaži. Sem navdusena, super! Hvala vam! 🙂

Silvia

Potrjen kupec

Really nice product, the skin remains very soft after application of the oil! It’s become my favorite tan

1 2 3 17
cross