O Negi

Nego (Nega Cosmetics) je zasnovala in ustanovila Neža Spruk januarja, 2019. Nega je rezultat otroških sanj in starih družinskih repeptov, združenih s pomočjo moderne znanosti. Sestavine Negine kozmetike so v kozmetični uporabi že tisočletja, prvič v zgodovini pa so združene skupaj v našo prvo unikatno formulo.

Želeli smo ustvariti kozmetiko s pomočjo katere se bodo ljudje ponovno zaljubili vase, v svoje telo, zato je bila popolna maska za lase prva izbira.

“Naš cilj je bil ustvariti unikatno formulo, ki bo poskrbela da se boš ponovno zaljubila v svoje lase. Nega maska za lase dela čudeže na vseh tipih las, tudi na takšnih najbolj zahtevnih kot so moji, oplemeniti njihov naravni videz, poskrbi za dodatno samozavest in ljubezen do sebe.

Nega las je strast, ki jo gojim od otroštva, saj imajo ženske v moji družini zelo specifičen tip las. Imamo močne kodre, ki potrebujejo intenzivno nego in se jih težko češe. Družina moje mame zivira iz južnega dela Slovenije, kjer uspeva čarobna rumena rožica imenovana Smilj. Njene neverjetne obnovitvene lastnosti, skrite globoko v njenem cvetu, delujejo kot časovni stroj – ob
vsaki uporabi zavrtijo čas nazaj in obnovijo in pomladijo tvoje lase in kožo. Smilj se prav zato v kozmetiki in medicini uporablja od antike naprej.

S pomočjo moderne znanosti smo na novo napisali stare recepte in ustvarili mojstrovino, ki prvič v zgodovini združuje sestavine najvišje kvalitete, ki so v uporabi že tisočletja.

Želeli smo narediti 1 izdelek, ki bo rešil vse tvoje težave z lasmi in bo poskrbel, da boš iz kopalnice izstopila prerojena. Želeli smo, da ta 1 izdelek ponudi najboljšo rešitev na trgu, brez da bi škodoval našemu okolju, ljudem in živalim. Naša unikatna formula je zato narejena iz lokalnih sestavin, 100% pridelanih v Sloveniji, na okolju in živalim prijazen način. Testirana je bila do popolnosti s pomočjo čudovitih žensk z najrazličnejšimi tipi las in je s svojo recepturo kos vsem izzivom naših las.

Upam, da ti bo tako všeč kot je meni in da boš s pomočjo Nega maske za lase že po prvi uporabi ponovno zaljubljena v svoje lase in imela sebe še rajši!

Neža”

Kontaktne informacije: