PRIJAZNO DO ŽIVALI - NARAVNO - VEGANSKO - BREZ ŠKODLJIVIH SNOVI - EKO

OMEJENA PONUDBA: Brezplačna poštnina nad 40€

Pogosta vprašanja

KAKO NANESEM MASKO ZA LASE?

1. Lase dvakrat umij s šamponom kot ponavadi in ga dobro izperi. Svetujemo uporabo šampona brez sulfatov.

2. Na čiste in mokre lase nanesi bogato količino Nega maske za lase po celotni dolžini las.

3. Las še ne češi, pač pa jih nežno zavij v Nega brisačko za lase in pusti masko delovati 15 minut.

4. Po 15 minutah razčeši lase in masko dobro izperi s toplo vodo.

Za najboljše rezultate masko nanesi vsaj 1-krat tedensko, za neverjeten rezultat pa jo pusti delovati čez noč.

ALI JE MASKA PRIMERNA TAKO ZA RAVNE KOT SKODRANE LASE?

Vsekakor! Nega maska za lase je najboljša izbira za suhe in poškodovane lase kakršnega koli tipa - ravne, skodrane, barvane, toplotno obdelane, dolge ali kratke!

ALI MASKA LASE OBTEŽI?

Najbolj smo ponosni na našo unikatno formulo prav zato, ker kljub intenzivnemu tretmaju las ne obteži! Po uporabi Nega maske bodo lasje polni volumna, mehki in voljni!

ZA KOLIKO ČASA ZADOSTUJE 200 ML MASKE?

Uporaba je odvisna od dolžine in gostote tvojih las in kako pogosto jih pereš. Ena 200 ml vrečka zadostuje za najmanj 20 pranj. Če jih pereš 1-2x tedensko to zadostuje za 2,5-5 mesecev.

ALI JE MASKA 100% VEGANSKA IN IZDELANA ŽIVALIM PRIJAZNO?

Nega maska za lase je 100% veganska, razvita in izdelana v Sloveniji, iz slovenskih sestavin. Maska ni testirana na živalih, do popoplnosti smo jo testirale ženske z najrazličnejšimi tipi las. Prav tako nihče izmed naših dobaviteljev ne testira na živalih in naši izdelki se ne prodajajo na Kitajskem trgu (kjer je testiranje na živalih za vse tuje znamke obvezno).

ALI MORAM POLEG MASKE VSEENO UPORABITI TUDI ŠAMPON IN BALZAM?

Pred uporabo Nega maske za lase je potrebno lase umiti s šamponom in ga dobro izprati. Svetujemo dvojno šamponiranje in uporabo šampona brez sulfatov. Nega maska za lase nadomesti balzam, zato ga po uporabi maske ne potrebuješ. Svetujemo pa, da pred sušenjem uporabiš sprej, ki lase ščiti pred toplotno obdelavo.

ALI OBSTAJA GARANCIJA NA REZULTATE?

Ja! Vabimo te, da prebereš vse ocene in si ogledaš video posnetke naših strank, zapisane in posnete s strani resničnih punc, z resničnimi rezultati. Naša unikatna formula dela čudeže na vseh tipih las, ne vsebuje nobenih škodljivih snovi in komaj čakamo, da vidimo tudi tvoje rezultate!

ALI JE MASKA PRIMERNA ZA MASTNE LASE?

Več kot primerna! Naša unikatna formula nahrani in navlaži lase brez, da bi jih obtežila in zmastila. Če so tvoji lasje zelo mastni, svetujemo, da ob nanosu maske izpustiš lasišče in ne pretiravaš s količino - že majhna količina zagotovi vrhunske rezultate.

ALI MASKA VSEBUJE SULFATE IN PARABENE?

Ne, naša maska je razvita brez vseh škodljvih snovi. Vsebuje samo lokalne sestavine, najvišje kakovosti.

cross