PRIJAZNO DO ŽIVALI - NARAVNO - VEGANSKO - BREZ ŠKODLJIVIH SNOVI - EKO

Pogosta vprašanja

Ali ima SPF zaščito? Kako se uporablja s SPF zaščito?

Tan revolution ne nudi SPF zaščite. Pred nanosom fluida svetujemo uporabo primerne SPF zaščite za vašo kožo, ko se ta posuši, nadaljujete z enakomernim nanosom fluida po celem telesu.

Ali se pozna na oblačilih?

Tan revolution fluid ne pušča nobenih sledi na oblačilih niti mastnega zaključka na vaši koži.

Ali je za vse tipe kože?

Tan revolution je primeren za vse tipe kože, vkolikor niste alergični na katero izmed sestavin. Fluid pa ni zamenjava za odgovorno sončenje in uporabo SPF zaščite. Pred uporabo fluida zato svetujemo uporabo primerne SPF zaščite za vašo kožo. Vse uporabljene sestavine in več o uporabi fluida najdete na spletni strani: https://negacosmetics.com/izdelek/nega-tan-revolution-150-ml/

Kaj so bele pikice notri?

Tan revolution je 100% naraven fluid izdelan iz najkvalitetnejših olj in kakavovega masla. Ker je 100% naraven se odziva na različne temperature, to pomeni, da se kakavovo maslo v hladnejših prostorih strdi (bele grudice), na soncu pa ponovno postane gladko tekoč. To je povsem naraven proces in nič ne vpliva na delovanje formule.

A je to samoporjavitveno olje/krema?

Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Kožo globinsko vlaži in neguje pred in med sončenjem kar zagotovi vrhunske in dolgo obstojne rezultate.

Ali deluje?

Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Kožo globinsko vlaži in neguje pred in med sončenjem kar zagotovi vrhunske in dolgo obstojne rezultate.

Ali je namenjeno za sončenje ali po sončenju?

Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Nanese se pred sončenjem in ponovi nanos po vsakem plavanju ali tuširanju.

Ali je za ljudi s svetlo kožo?

Tan revolution je primeren za vse tipe kože, vkolikor niste alergični na katero izmed sestavin. Fluid pa ni zamenjava za odgovorno sončenje in uporabo SPF zaščite. Pred uporabo fluida zato svetujemo uporabo primerne SPF zaščite za vašo kožo. Vse uporabljene sestavine in več o uporabi fluida najdete na spletni strani: https://negacosmetics.com/izdelek/nega-tan-revolution-200-ml/

Je primerno za starejše?

Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta) in poskrbi za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost. Izdelan je iz najkvalitetnejših olj in kakavovega masla in je primeren za vse tipe kože, tudi starejšo. Kožo globinsko vlaži in neguje pred in med sončenjem kar zagotovi vrhunske in dolgo obstojne rezultate.

Lahko plačam po povzetju?

Seveda, način plačila izberete na blagajni na zadnjem koraku pred oddajo naročila. Svojega lahko naročite tukaj: https://negacosmetics.com/izdelek/nega-tan-revolution-200-ml/

Koliko časa je uporaben?

Fluid ima rok uporabe 1 leto in pol.

Ali je primeren tudi za obraz?

Tan revolution je 100% naraven fluid namenjen uporabi po telesu - ker je naraven, ga lahko uporabljate tudi na obrazu, vendar, ker je zelo močan svetujemo previdnost, nanos manjše količine in uporabo primerne SPF kreme za obraz pred uporabo fluida.

Si flekast?

Tan revolution je 100% naraven fluid za sončenje, ki pospešuje nastajanje melanina (kožnega pigmenta), ne samoporjavitveni izdelek, zato ne pušča nobenih madežev na koži. Potrebno ga je nanesti enakomerno po celem telesu in poskrbel bo za hitrejšo in bolj intenzivno naravno porjavelost.

cross