Dostava in Vračila

DOSTAVA

Vsi naši Nega izdelki se pošiljajo iz Slovenije, preko preverjene dostavne službe, ki omogoča sledenje pošiljki. Dostavljamo brezplačno po celem svetu.
Naročila v države izven Evropske unije so obračunana brez davka, zato se ta vrednost odšteje o končne vrednosti nakupa na zadnjem koraku oddaje naročila. Na določene otoke naša dostavna služba ne more dostavljati, če bi želeli paket poslati na tak naslov, boste o tem obveščeni preko emaila. Za dostavo naših paketov prosimo napišite fizični naslov.

Nega pakete pošiljamo med delovniki (od ponedeljka do petka, razen med prazniki). Naročila oddana ob sobotah in nedeljah bodo obravnavana na prvi naslednji delovni dan. Dostava traja od 3-7 delovnih dni, če je izdelek na zalogi. Če izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš email.
V primeru, če naš paket prispe poškodovan in so poškodbe nastale med dostavo, prosimo shranite celoten paket, vključno z zunanjo embalaži in nas o tem čimprej obvestite na naš email contact@negacosmetics.com.

Carina

Carinske pristojbine, tarife ali dajatve niso vključene v ceno.
Naročilom, odposlanim v države, ki niso članice EU, se lahko ob prihodu v državo zaračunajo carine. Na žalost ne moremo predvideti višine teh stroškov, ki jih nosite vi. Za določitev zneska dajatev in davkov, ki bodo zaračunani na takšnem paketu, se lahko posvetuje z lokalnim carinskim uradom.
Upoštevajte tudi, da ne moremo izpolniti nobene zahteve za prijavo vašega paketa za nobeno vrednost, ki ni skupna vrednost, plačana ob nakupu.

Orders shipped to non EU countries could be charged with customs fees upon arrival. Unfortunately, we cannot predict the extent of these costs, which are your responsibility. Please consult the local customs office to determine the amount of duties and taxes that will be charged on your package.
Please also note that we are unable to fulfil any request to declare your package for any value other than the total value paid at checkout.

VRAČILA

Upamo, da boste svoje Nega izdelke vzljubili toliko kot mi. Če pa želite iz katerega koli razloga vrniti kateri koli ali vse izdelke znotraj svojega naročila, imate na voljo štirinajst (14) dni po oddaji naročila. Vrnili vam bomo celotno kupnino, če bodo izpolnjeni vsi pogoji za vračilo (navedeni spodaj).

Prosimo, upoštevajte, da je treba izdelke vrniti neuporabljene, nepoškodovane in v originalni zunanji kartonski embalaži, ki mora ostati tudi nepoškodovana.

Prepričajte se, da ste za vrnitev izbrali ustrezno škatlo za pošiljanje kartona, da preprečite poškodovanje vsebine med prevozom.

Prosimo, da uredite povratno pošiljko pri prevozniku po lastni izbiri. V primeru vračila, stroške pošiljanja nosite vi. Stroški pošiljanja niso vračljivi.

Pogoji vračila

Če želite vrniti izdelke, prosimo sledite tem korakom:

  • 1. Preden vrnete svoje izdelke, nas najkasneje v štirinajstih (14) dneh po dostavi obvestite po elektronski pošti (contact@negacosmetics.com) in nam sporočite, katere izdelke želite vrniti. V tem e-poštnem sporočilu navedite naslednje podatke: številko naročila, izdelke, ki jih želite vrniti, ime, telefonsko številko, e-poštni naslov in naslov za dostavo.
  • Naša oddelek za pomoč strankam bo čim prej odgovoril z obrazcem za reklamacijo.
  • Izdelke, ki jih želite vrniti, vključno z zunanjo kartonsko embalažo, položite v škatlo za pošiljanje. Prosimo, da v ta paket priložite tudi izpolnjen obrazec za reklamacijo.
  • Po prejemu e-poštnega sporočila, ki vsebuje obrazec za reklamacijo, boste imeli na voljo še dodatnih štirinajst (14) dni, da paket na naš naslov vrnete s prevoznikom po vašem izboru. Ne odgovarjamo za morebitne izgube v tranzitu, zato priporočamo uporabo zavarovanega načina dostave, z možnostjo sledenja pošiljki.
  • Prosimo, da paket naslovite na:
    Maneks plus d.o.o., Volčji potok 38, 1235 Radomlje, Slovenija
  • Ko bomo prejeli vaš vrnjen paket, bomo čim prej obdelali vašo zahtevo za vračilo kupnine. Če so izpolnjeni vsi zgoraj navedeni pogoji, vam bomo v štirinajstih (14) dneh od prejema vračila vrnili celotno kupnino na vaš bančni račun. Stroški vračila na žalost niso vračljivi.

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke v zvezi z vračilom, nam pišite nacontact@negacosmetics.com.